top of page
20211026_Eline Van houdt-35.jpg

Op naar professionele groei

Mis je voldoening in je job? Heb je het gevoel dat je op je werk niet kan tonen waar je écht goed in bent? Misschien weet je wel helemaal niet waar jouw talenten liggen?

 

Onze job neemt een belangrijke plek in ons leven in. Als we ons op de werkvloer niet goed voelen, dan heeft dat een impact op ons hele bestaan. Met loopbaanbegeleiding laat je je bijstaan in vraagstukken rond werk, stress, professionele groei en voldoening.

 

Samen analyseren we wat er precies wringt en zetten we een traject op waar je zowel frisse inzichten mee krijgt als voorstellen tot concrete acties die je kan ondernemen.

Wil je graag eens telefonisch kennismaken? 

Ieder loopbaantraject is anders

Daarom nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar al wat kennen en kan ik je inzicht geven in hoe ik werk. Wil je daarna samen aan de slag? Top! Dan plannen we een uitgebreide intake in.

 

Tijdens ons traject kan je sowieso rekenen op een talentanalyse. Door dieper te duiken in wat jou energie geeft, ontdek je wat er vandaag mist in je job of in je leven en leer je werken met je talenten. De kennis die je opdoet tijdens een traject vertalen we naar verschillende groeimogelijkheden op korte en lange termijn. Je weet dan beter wat er echt bij je past en hoe je dit kan bereiken. 

De loopbaantrajecten kunnen zowel op locatie (Herselt-Herentals) als online doorgaan.

 

Klaar om je loopbaan zelf in handen te nemen?

Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in op een moment dat het voor jou past!

Wist je dat...

Je voor loopbaanbegeleiding eventueel gebruik kan maken van loopbaancheques van VDAB?

Hierdoor betaal je slechts 80 euro voor 7h individuele begeleiding. Dit voor werknemers en zelfstandigen in Vlaanderen met minstens 7 jaar werkervaring.

 

Meer info en voorwaarden op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Groei is hiervoor aangesloten bij het gemandateerde loopbaan centrum Coaching Life.

logo coaching life.png
20211026_Eline Van houdt-1.jpg
loopbaancheque.jfif
bottom of page