top of page
20211026_Eline Van houdt-37.jpg

Groei in je talent

Je talenten bepalen in grote mate wie je bent: het zijn de zaken die ons in flow brengen en energie geven. De basis van je talenten wordt al heel vroeg gelegd: ze zijn genetisch bepaald en verder versterkt in je opvoeding. Je kan ze niet gaan ruilen met je kasticket, maar je kan je bestaande talenten wel helpen om te groeien. Dat kan je een serieuze boost in energie en zelfvertrouwen geven.

 

We weten allemaal wel vaag wat onze talenten zijn, maar ze worden zelden als sleutel gebruikt tot zelfkennis en persoonlijke groei. Toch krijg je door je talenten te leren kennen en te zien hoe verschillende talenten samenhangen, inzicht in hoe je bewust en moeiteloos in je leven kan staan. En als je weet wat je energie geeft en je batterijen oplaadt, kan je ook bewuste keuzes maken of valkuilen herkennen ( lees: voorkomen dat je je talent gaat overdrijven) als het eens wat moeilijker gaat. 

Wil je graag eens telefonisch kennismaken? 

Kan je het gevoel oproepen dat je kreeg toen je de eerste keer iets deed wat je echt lag? Of het nu een cake bakken was of op een elektrische step rijden, een diepgaand gesprek voeren over wat jij belangrijk vindt in het leven of uitleggen wat er zo leuk is aan logaritmes.

Dat zalig gevoel, dat is handelen naar je talent.

Image by Filip Zrnzević

Ontdek en ontplooi je talenten in de

Groei in je Talent - trajecten

All-in Groeitraject

 • All-in traject waarbij we op een diepgaande manier jouw talenten ontdekken en bespreken, en aftoetsen aan jouw belangrijkste waarden en drijfveren. Je wordt gecoacht in je belemmerende overtuigingen, keuzeproces en zingeving. Je ontvangt hiervan ook een uitgebreid talentrapport. 

 • 8 individuele sessies
  (intake, talentanalyse, verdiepende coachingsessies en opvolging) voor totaal 11h coaching

 • Je krijgt opdrachten op jouw maat mee naar huis waar je mee aan de slag kan om het maximale uit jouw All-in traject te halen.
   

 • We brengen je ontwikkelpunten, valkuilen en grootste groeipotentieel in kaart en je leert wat nodig is om echt authentiek in je leven en loopbaan te kunnen staan. Je leert hoe je je leven en job kan uitbouwen op een manier waarbij jij floreert. 
   

 • Tijdens de follow-up sessies sturen we bij waar nodig en zorgen we ervoor dat je dicht bij jouw intrinsieke doelen en waarden blijft.

 • Toegang tot 2 masterclasses: 
  - Meer rust in je brein door wetenschappelijk onderbouwde methodes
  -Jobcrafting: "Hoe ga je op je werk van 'survive'-modus naar high-energie?"

795

Groeitraject

 • Verdiepend traject waarbij we op een diepgaande manier jouw talenten ontdekken en bespreken, en aftoetsen aan jouw belangrijkste waarden en drijfveren. Je ontvangt hiervan ook een uitgebreid talentrapport.

 • 4 individuele sessies
  (intake, talentanalyse, verdiepende coachingsessie en opvolggesprek) voor totaal 5h30

 • Je krijgt opdrachten op jouw maat mee naar huis waar je mee aan de slag kan om het maximale uit jouw Groeitraject te halen.
   

 • We brengen je ontwikkelpunten, valkuilen en grootste groeipotentieel in kaart en je leert wat nodig is om echt authentiek in je leven en loopbaan te kunnen staan. Je leert hoe je je leven en job kan uitbouwen op een manier waarbij jij floreert. 
   

 • Tijdens de follow-up sessie sturen we bij waar nodig en zorgen we ervoor dat je dicht bij jouw intrinsieke doelen en waarden blijft.

€445

Groeiplan

 • Starttraject waarbij we op een diepgaande manier jouw talenten ontdekken en bespreken. Je krijgt hiervan ook een uitgebreid talentrapport.

 • 3 individuele sessies
  (intake, talentanalyse, opvolggesprek ) voor totaal 4h.

 • Je krijgt opdrachten op jouw maat mee naar huis waar je mee aan de slag kan om het maximale uit jouw Groeiplan te halen.

 • We brengen je ontwikkelpunten, valkuilen en grootste groeipotentieel in kaart en je leert wat nodig is om echt authentiek in je leven/loopbaan te kunnen staan.

€339

Meest
gekozen

Wil je graag eens telefonisch kennismaken? 

In elk traject gaan we eerst op zoek naar jouw unieke combinatie van talenten en bespreken we jouw uitgebreide talentanalyse. Afhankelijk van het traject dat je kiest, gaan we dieper in op je talenten en hoe jij er verder in kan groeien of net meer balans in kan brengen. Hierdoor leer je hoe je lichter en tegelijk krachtiger in het leven kan staan en je eigen mentale gezondheid op peil kan houden.

 

Alle trajecten kunnen zowel online als op locatie (Herselt-Herentals) doorgaan.

Hmm... dat is het niet...

Ben je eerder op zoek naar professionele groei of loopbaanbegeleiding? Wil je beter weten wat er bij je past op carrièregebied?

 

Dan is talentgerichte loopbaanbegeleiding wel iets voor jou. Alle loopbaantrajecten vertrekken namelijk ook vanuit een persoonlijke talentenanalyse.
 

Onder bepaalde voorwaarden kan je hiervoor loopbaancheques van VDAB gebruiken. 

Groei icoon Jungle green_hoge res.png
bottom of page