top of page
samenwerkt_unizo_mixmatch-003.jpg

Investeren in het welzijn van werknemers loont! 

Wie zich bewust is van zijn talenten en deze in zijn dagelijks leven en tijdens het werk kan inzetten zal zich automatisch wendbaarder en gelukkiger voelen. Talenten zijn namelijk een hernieuwbare mentale energiebron die bijdraagt aan onze veerkracht en (mentale) gezondheid als je ze voldoende kan gebruiken.  

Een talentvriendelijke omgeving draagt bij aan meer werkgeluk en welbevinden, preventie van ziekteverzuim, open communicatie en betere werkresultaten.
 

Kan iedereen in jouw team zijn talenten al inzetten? 

Door talenttrajecten op individueel en team-niveau aan te bieden zorgen we er samen voor dat elk individu de kennis en voeling met de eigen talenten op zak heeft. Na een talentensessie kijken medewerkers anders naar zichzelf, en naar anderen. 

Wat zijn de onmiddellijke resultaten van een intern talenttraject? 

 

  • inzicht in het eigen functioneren en energiegevers

  • inzicht in de valkuilen van sommige talenten en advies hoe hiermee omgaan

  • vooruitblik naar de toekomst: zijn er talenten waar men nog in wil/kan groeien? 

 

Een talenttraject is een ideaal startpunt om:

  • in teams aan jobcrafting te doen

  • meer in te zetten op werkplezier

  • functioneringsgesprekken te voeren​

  • openheid te creëren over welbevinden

  • samenwerkingsrelaties te versterken. Inzicht in talenten achter het gedrag van collega's doet namelijk vergeven.

Even praktisch.

Als coach kom ik (na een voorbereidend gesprek) naar jouw bedrijf/organisatie/team toe en zijn er individuele talentgesprekken met de medewerkers. In een opvolggesprek bekijk ik samen met de teamcoach/bedrijfsleider de talentrapporten zodat jij ook voldoende inzichten verkrijgt over de talenten (en bijhorende uitdagingen/groeimogelijkheden) van elke medewerker. 

Prijzen per werknemer zijn vanaf 249 euro. 

Voor grote teams, of indien er slechts een beperkt aantal uren beschikbaar zijn om de talentgesprekken te laten doorgaan werk ik samen met enkele professionele talent- en organisatiecoaches. 

Heb jij hier vragen over of wil je een offerte op maat? Stuur me een bericht via de contact-pagina of naar eline@groei-loopbaanbegeleiding.be zodat we samen kunnen afstemmen. 

20211026_Eline Van houdt-1.jpg
bottom of page