top of page
20211026_Eline Van houdt-35.jpg

Op naar professionele groei

Soms voel je dat er wat mist in je werk maar kan je er de vinger niet helemaal op leggen. 

Vaak heeft dit te maken met jouw talenten: 

  • je kan ze niet genoeg inzetten en blijft 'op je honger' zitten. Je voelt je net niet (of helemaal niet) voldaan na een werkdag. Je weet dat er meer is en bent klaar om dit te ontdekken. 

  • je hebt niet geleerd om je talenten af te bakenen waardoor je al eens in overdrive durft gaan. Je gaat ze als energievreters ervaren en krijgt hier ook wel eens opmerkingen over van je omgeving. 

  • je job daagt je misschien uit om je talenten te veel in te zetten waardoor je je uitgeput begint te voelen. Dit gebeurt regelmatig bij mensen die vooral talenten hebben waarin 'zorgen voor anderen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel' centraal staat.

  • je hebt je talenten in je job optimaal kunnen ontwikkelen maar je ziet geen groeimarge meer in je huidige functie. Hoe begin je daar aan en wat kan er allemaal? 

Onze job neemt een belangrijke plek in ons leven in. Als we ons op de werkvloer niet goed voelen, dan heeft dat een impact op ons hele bestaan. Met loopbaanbegeleiding laat je je bijstaan in vraagstukken rond werk, stress, professionele groei en voldoening.

 

Samen ontdekken we wat er wringt en zetten we een traject op waar je zowel frisse inzichten mee krijgt als voorstellen tot concrete acties die je kan ondernemen. Jouw talenten zijn hier het fundament van de begeleiding waar we samen op verder bouwen. (en ja, zoals je misschien al doorhad, ik vind die talententool echt magisch! ;))

Wil je graag eens telefonisch kennismaken? 

Ieder loopbaantraject is anders

Daarom nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar al wat kennen en kan ik je inzicht geven in hoe ik werk. Wil je daarna samen aan de slag? Top! Dan plannen we een uitgebreide intake in.

 

Tijdens ons traject kan je sowieso rekenen op een talentanalyse. Door dieper te duiken in wat jou energie geeft, ontdek je wat er vandaag mist in je job of in je leven en leer je werken met je talenten. De kennis die je opdoet tijdens een traject vertalen we naar verschillende groeimogelijkheden op korte en lange termijn. Je weet dan beter wat er echt bij je past en hoe je dit kan bereiken. 

De loopbaantrajecten kunnen zowel op locatie (Herselt-Herentals) als online doorgaan.

 

Klaar om je loopbaan zelf in handen te nemen?

Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in op een moment dat het voor jou past!

Wist je dat...

Je voor loopbaanbegeleiding eventueel gebruik kan maken van loopbaancheques van VDAB?

Hierdoor betaal je slechts een fractie van de werkelijke waarde. Dit voor werknemers en zelfstandigen in Vlaanderen met minstens 7 jaar werkervaring. 

 

Meer info en voorwaarden op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Groei is hiervoor aangesloten bij het gemandateerde loopbaan centrum Coaching Life.

logo coaching life.png
20211026_Eline Van houdt-1.jpg
loopbaancheque.jfif
bottom of page