top of page

Betekenisvol leven en werken

Dat is waar ik naar streef in mijn leven. Als psychiatrisch verpleegkundige, als onderneemster en mama, en sinds 2018 ook als loopbaan- en talentencoach. Mijn grootste drijfveer hierbij is anderen inspireren om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Misschien heeft mijn talent Groeimotor hier iets mee te maken?

 

Vaak ontstaat er verwarring als ik over talenten spreek omdat men dit associeert met uitzonderlijke prestaties. Talent betekent niet dat jij de volgende Pavarotti of Tia Hellebaut moet zijn. Talent zit vaak verscholen in de activiteiten die voor jou vanzelfsprekend zijn, datgene wat je energie geeft en waarvan je in flow raakt. In je talent handelen zorgt ervoor dat jij je goed in je vel voelt. Talent is bovendien meer dan een vaardigheid. Het kan ook iets zeggen over de omgeving waarin jij als een vis in het water bent - of net als een vis op het droge.

Groei002 (1).jpg
Groei icoon Morning grey _hoge res.png

“Werken en groeien in je talenten voelt alsof je met de wind mee loopt."

Ik geloof dat iedereen een unieke combinatie is van talenten. Door die talenten te leren kennen, identificeren we samen waar nog ruimte is voor groei. Tegelijk vinden we misschien talenten waarin je te diep bent gegaan en die wat meer ademruimte kunnen gebruiken. Want werken en groeien in je talenten voelt alsof je met wind mee loopt. Je talenten (h)erkennen wil ook zeggen weten wat jij nodig hebt om sterk in je schoenen te staan, en sneller kunnen schakelen wanneer het eens moeilijker gaat.

Deze talenten zet ik voor jou in:

Groeimotor

 

Ik heb een oog voor jouw krachten en benoem samen met jou je potentieel. Door mijn werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg heb ik dit talent sterk kunnen ontwikkelen.


Als ik jou kan helpen groeien, dan draagt dat ook bij tot mijn eigen groei.

Uitblinker als ik dat wil

 

Lees, perfectionist als ik dat wil. Ik leg de lat graag hoog in mijn professionele leven. Zo blijf ik me continu bijscholen en streef ik naar kwaliteit in mijn begeleidingen. Jij mag er dus zeker van zijn dat je iemand met kennis van zaken voor je hebt.

 

(Dat perfectionistische kantje is echter minder aanwezig als het over huishouden en administratie gaat. )

Doordenker

 

Je zal me regelmatig zien nadenken over wat je net gezegd hebt. Ik vind het belangrijk om alles wat je zegt goed te bevatten. Tijdens ons volgende gesprek kom ik misschien terug op dat ene zinnetje dat echt van belang is.

 

Jouw verhaal begrijpen, herkaderen en samen met jou bevatten, dat geeft mij energie.

Meetrekker

 

Ik krijg vaak te horen dat ik kamp met een 'aanstekelijke portie enthousiasme'. Mensen vertrekken vaak met hernieuwde moed en 'goesting' om erin te vliegen na een gesprek.


Wat denk je, goesting om samen aan jouw zoektocht te beginnen? 

Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in op een moment dat het voor jou past.

bottom of page